Veronica Legend Award voor André Hazes senior
dinsdag 28 mei 2019

Veronica Legend Award voor André Hazes senior

André Hazes was dinsdagmorgen te gast in de Veronica Ochtendshow om de Veronica Legend Award voor zijn vader in ontvangst te nemen. Tijdens zijn bezoek werd de zanger door Giel Beelen verrast met bijzonder nieuws.

In een representatief onderzoek onder Nederlanders van Veronica in samenwerking met Panel Inzicht werd André Hazes senior onlangs verkozen tot Grootste Nederlandse Poplegende Aller Tijden. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat het Nederlands publiek ook potentie ziet in de 25-jarige André. Zij hebben er alle vertrouwen in dat de zanger in de voetsporen van zijn vader zal treden, want hij is verkozen tot ‘Future Legend’, toekomstige poplegende. Hiermee laat hij internationale sterren als Ed Sheeran en Bruno Mars achter zich.

André Hazes: “Het is een hele eer om zo’n mooie prijs in ontvangst te mogen nemen voor mijn vader. Het is heel bijzonder dat hij nog altijd zoveel betekent voor de mensen. Daarbij is het natuurlijk heel gaaf om te horen dat zij ook vertrouwen hebben in mij. Mijn doel is zeker om net zo groot te worden als mijn vader en dan is dit een mooie stap in de goede richting.”

Op Hemelvaartsdag zendt Radio Veronica van 9.00 tot 18.00 uur de Veronica Legends Top 50 uit. Dé hitlijst met de beste muziek van de allergrootste legendes, samengesteld door luisteraars. Hits van onder anderen Michael Jackson, Freddie Mercury, Elvis Presley, Golden Earring, André Hazes (senior) en Ed Sheeran komen voorbij.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen