Uitreiking 3FM Awards op 23 maart
maandag 20 februari 2023

Uitreiking 3FM Awards op 23 maart

Op donderdag 23 maart is het zover: NPO 3FM reikt dan de publieke popprijzen uit tijdens de 3FM Awards. De line-up van de awardshow is vandaag bekendgemaakt.

Son Mieux, Rondé en Prins S. en de Geit treden op bij de 3FM Awards. Dit jaar vanuit poppodium het PAARD in Den Haag, gepresenteerd door de 3FM-dj’s. De kaartverkoop voor de show is vandaag gestart via 3FM.nl/awards.

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die geheel door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf maandag 13 maart stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

Daarnaast reikt de zender eerder al de Schaal van Rigter uit, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Rondé de award in ontvangst nemen voor het nummer Hard To Say Goodbye. Wie er dit jaar met de 3FM Legend Award naar huis gaat maakt 3FM ook eerder bekend. De 3FM Legend Award is in het leven geroepen om een organisatie, persoon of groep te bedanken voor hun inzet voor de muziekindustrie. Eerder wonnen Kensington en Jan Smeets de prijs.

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en de 3FM-app te volgen, beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM.

Bron: NPO/BM

Bericht delen