dinsdag 16 januari 2018

Top 1000 Allertijden vanaf de Norderney

Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden start vrijdag vanaf de Norderney, het beroemde Veronicaschip. DJ Erik de Zwart zal daar het startsein geven voor de Top 1000 Allertijden, samengesteld door de luisteraars van Radio Veronica.

Het beroemde zendschip staat niet alleen aan de oosprong van Radio Veronica, ook de eerste uitzending van de Top 100 Aller Tijden, de voorloper van de huidige Top 1000 Allertijden van Radio Veronica kwam in de jaren ’60 vanaf het legendarische schip. Radio Veronica brengt de Top 1000 Allertijden nu dus terug naar de plaats waar de lijst bijna 50 jaar geleden begon. De eerste uren van de uitzending staan dan ook in het teken van deze historische locatie.

Elk uur is een andere Radio Veronica-dj te horen vanaf het schip aan de kade van het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Tussen 12.00 en 18.00 uur nemen, naast Erik de Zwart, dj’s Rick van Velthuysen, Rob van Someren, Lindo Duvall, Patrick Kicken en Mark van der Molen de start van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden voor hun rekening. Ook zijn er jingles en oude fragmenten uit de tijd van het zendschip te horen en wordt elk uur de Top 1000 Allertijden Quiz gespeeld.

Bron: Sky Radio Group/ Radio Veronica

Bericht delen