Tom Staal met culinair programma Doorskaveren op GoodLIFE Radio
vrijdag 30 juli 2021

Tom Staal met culinair programma Doorskaveren op GoodLIFE Radio

Op maandag 2 augustus start Tom Staal met het culinaire programma Doorskaveren op GoodLIFE Radio. Maandelijks praat en proeft hij een uur lang samen met gasten uit de culinaire wereld.

In Doorskaveren komen bijzondere verhalen van bijzondere mensen samen. Van gerenommeerde chefs tot makers van Italiaanse kazen en van bedenkers van duurzame veganistische kebab tot mensen die met eten hun diabetes onder de duim krijgen. Gasten zijn onder meer chef-kok Leon Mazairac en voormalig fromager van het jaar Jasper de Jong.

“Het wordt eetbare radio waarbij het niet alleen mijn doel is om de luisteraar aan het eten te krijgen, maar vooral ook dat men het verhaal achter al dat lekkers te weten komt. Het wordt een heerlijk, puur en rauw culinair programma”, aldus Tom Staal.

Tom Staal
Staal is vooral bekend als parlementair verslaggever. Al jaren legt hij het vuur aan de schenen van onze politici. Dit is de andere kant van Tom. Al sinds hij groot genoeg is om bij het aanrecht te kunnen, is hij bezig met eten. Naast zelf koken, gaat hij regelmatig op bezoek bij bijzondere producenten in binnen- en buitenland.

Het radioprogramma Doorskaveren is het verlengstuk van het online culinaire platform Skaveren (jongerentaal voor eten) van Staal. Doorskaveren is iedere eerste maandag van de maand tussen 18.00 en 19.00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio. Het programma is naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast kanalen.

Bron: GoodLIFE Radio/BM
Foto: Walter Kallenbach/GoodLIFE Radio

Bericht delen