Toine van Peperstraten en Frank van ’t Hof presenteren de wandelzaterdag op ALLsportsradio
vrijdag 21 april 2023

Toine van Peperstraten en Frank van ’t Hof presenteren de wandelzaterdag op ALLsportsradio

Op zaterdag 22 april is het wandelzaterdag op ALLsportsradio. De programmering van de sportzender staat dan van 9.00 tot 17.00 uur in het teken van het toegankelijk maken van sport voor iedereen. Deze speciale uitzending wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Frank van ’t Hof.

Op wandelzaterdag zetten Univé en Fonds Gehandicaptensport zich in om sporten dichtbij huis voor iedereen toegankelijk te maken. Op acht uitgezette routes in het hele land kan 5 kilometer gewandeld worden, maar meedoen in eigen woonplaats mag ook. Per deelnemer doneert Univé 5 euro aan Fonds Gehandicaptensport.

ALLsportsradio wandelt de hele dag mee en doet live verslag, zowel in beeld als geluid.
Met studiogasten, live reportages vanuit het land en de favoriete platen van deelnemende wandelaars.

Toine van Peperstraten: “Sporten is belangrijk voor iedereen, maar helaas niet vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met een beperking. Daarom steun ik al jaren Fonds Gehandicaptensport. Dit mooie initiatief van Univé is laagdrempelig en kan veel betekenen voor sporters met een handicap.”

Naast de speciale radio uitzending is de wandelzaterdag ook de gehele dag in beeld te volgen via onder meer allsportsradio.nl, de winkels van Univé en op www.unive.nl/sportvooriedereen. Razende reporters Martine Hauwert en Olivier de Neve reizen de hele dag met een mobiele cameraploeg door het land om vanaf de wandellocaties en bij sportverenigingen verslag te doen en mooie verhalen te brengen.

Bron: ALLsportsradio/BM

Bericht delen