dinsdag 16 januari 2018

Timur Perlin presenteert radioprogramma vanuit huis

BNN-dj Timur Perlin presenteert zijn programma zaterdag vanuit zijn eigen huis in Utrecht. Het huis van Perlin staat te koop en in het kader van de Open Huizen Dag, houdt ook de BNN-dj open huis.

Perlin weet als geen ander hoe moeilijk het vandaag de dag op de huizenmarkt is. Zijn woning staat al een jaar te koop en door zijn weekendprogramma op 3FM kan hij nooit meedoen aan de Open Huizen Dag. Met deze oplossing snijdt het mes volgens hem aan twee kanten: zo kan hij meedoen aan de Open Huizen Dag en tegelijkertijd geeft hij de ingezakte huizenmarkt een boost. Omdat het adres van Perlin niet wordt genoemd in de radioshow is het spannend hoe de opkomst zal zijn. Timur Perlin: “Ik hoop dat er iemand op komt dagen. Voor hetzelfde geld blijft de taart onaangetast en is het enige geluid dat je hoort een eenzaam koffiekopje waar in wordt geroerd.”

Tussen 12.00 en 15.00 uur presenteert Perlin vanuit een studio in zijn woonkamer zijn radioprogramma. Muziek wordt afgewisseld met interviews met verraste bezoekers.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen