dinsdag 16 januari 2018

Tim in de Morgen op Radio 10

Vanaf maandag 2 februari presenteert Tim Klijn de ochtendshow Tim in de Morgen op Radio 10. Het programma is elke werkdag te horen tussen 6.00 en 9.00 uur. Dat meldt Radio 10 op Facebook.

Klijn (35) stapte in januari over van Radio 538 naar Radio 10. Hij presenteerde bij 538 het programma Greatest Hits en was de vaste vervanger van Edwin Evers op die zender.

Klijn: “De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt voor Radio 538 en daar alle kansen gehad. Ik heb echter erg veel zin in deze nieuwe uitdaging in de ochtend op Radio 10. Het is een lang gekoesterde wens van mij om een eigen ochtendshow te maken en deze kans grijp ik dus met beide handen aan.”

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “Wij zijn blij met de komst van Klijn naar Radio 10. Tim in de Morgen is een perfecte match. Zijn programma zal een vrolijk nieuw geluid worden op de radio in de ochtendspits.”

De huidige presentator van de ochtendshow, René Verkerk, blijft gewoon te horen op Radio 10 en krijgt een andere plek in de programmering.

Bron: Broadcast Magazine/Radio 10

Bericht delen