Tijmen Bos vertrekt bij Talpa Radio
vrijdag 30 maart 2018

Tijmen Bos vertrekt bij Talpa Radio

Tijmen Bos neemt per 2 april afscheid van Talpa Radio. Bos was als Commercieel Directeur van Talpa Radio verantwoordelijk voor de commerciële koers van de radiozenders 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Een reden van zijn vertrek wordt niet genoemd.

Hiervoor was Bos CEO van de Sky Radio Group, waarvan de stations Sky Radio en Radio Veronica per 1 oktober 2016 gefuseerd zijn met 538 en Radio 10.

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur Talpa Radio: “Sinds de aankondiging van de integratie van de zenders van de Sky Radio Group en 538Groep in januari 2016 heb ik intensief met Tijmen samengewerkt. Als directielid heeft Tijmen een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het huidige Talpa Radio, waarbij hij zich specifiek beziggehouden heeft met het commerciële aspect. De afgelopen maanden heeft hij geholpen om Talpa Radio voor te bereiden op de volgende fase; de overgang van alle commerciële afdelingen van Talpa Network in Talpa Media Solutions. Hiermee is een solide basis gelegd voor de verdere toekomst van ons bedrijf en daar ben ik Tijmen dankbaar om.”

Tijmen Bos: “In 2015 werd ik gevraagd om als CEO de Sky Radio Group te leiden en klaar te maken voor de volgende fase: de integratie met Radio 538 en Radio 10, de transitie van een radiobedrijf naar een meer technologie en data gedreven muziekentertainment bedrijf én de commerciële aanpak van de radiostations samen met OMS. Het was een groot avontuur en heel leerzaam bovendien.”

“Ik ben mijn directiecollega’s Menno Koningsberger, Remko Blankestein en Jeroen de Bakker dankbaar dat ik onderdeel mocht uit maken van deze club. Nog meer dank ben ik verschuldigd aan de mensen waar ik de afgelopen jaren leiding aan heb mogen geven; zij hebben het echte werk gedaan en allen een geweldige bijdrage geleverd. De komende maanden maak ik een reis langs de internationale media en technologie hotspots ter inspiratie van mijn volgende stap. Ik kijk ernaar uit om met de opgedane ervaring en nieuwe inzichten weer aan een volgend avontuur te beginnen.”

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen