dinsdag 16 januari 2018

Tiësto terug bij Radio 538

Tiësto is vanaf vrijdag 1 mei iedere vrijdagnacht te horen met zijn radioprogramma Clublife by Tiësto op Radio 538. Woensdagavond heeft hij het nieuws aangekondigd tijdens het Radio 538-programma De Avondploeg.

De radioshow Clublife by Tiësto heeft wereldwijd per week ongeveer 33 miljoen luisteraars. In het programma komen iedere uitzending afwisselend de volgende elementen voorbij: Tiësto’s news of the week, Afterhours pick/track of the week, Mash-Up of the week, Tune of the week, Tiësto’s exclusive, Tiësto’s classic, Hot from the studio, On the road with en Afterhours takeover. In zijn eerste show op vrijdag roept Tiësto Radio 538-luisteraars op hun favoriete track te delen voor het nieuwe item Listeners favorite. Tenslotte zijn in deze eerste uitzending de guestmixen van Avicii en Oliver Heldens te horen.

Tiësto: “Achter de schermen zijn we al een paar maanden bezig met het team van Radio 538 om Clublife by Tiësto vorm te geven, die samenwerking voelt als thuiskomen na een lange en mooie reis. We gaan een nieuwe show maken om het weekeinde officieel in te luiden.”

“Met de komst van Tiësto is onze line-up van de grootste dance dj’s ter wereld compleet in het weekend. We verwelkomen Tiësto als oude bekende bij Radio 538, we zijn blij dat hij na al die jaren weer terug is bij het station waar hij in 2007 met zijn eerste radioprogramma is begonnen”, aldus Dave Minneboo, program director Radio 538.

Clublife by Tiësto, iedere vrijdagnacht van 2.00 tot 4.00 uur op Radio 538.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen