Tannaz Hajeby stapt over van FunX naar NPO Radio 2
donderdag 9 november 2023

Tannaz Hajeby stapt over van FunX naar NPO Radio 2

NPO Radio 2 krijgt een nieuw gezicht in de vroege ochtend. Dj Tannaz Hajeby (28) verhuist van FunX naar NPO Radio 2, waar ze dagelijks tussen 04.00 en 06.00 te horen zal zijn. Dat melden bronnen aan het AD.

Tannaz Hajeby gaat aan de slag voor de EO. Op 1 januari begint ze bij NPO Radio 2, waar ze de plek van Desiree van der Heiden inneemt, die nu nog het vroege ochtendprogramma DagNacht presenteert.

Hajeby werkte de afgelopen 7,5 jaar bij FunX. Tijdens haar reguliere radioshow Tannaz bracht ze haar luisteraars vorige week op de hoogte van haar vertrek, maar vertelde daarbij niets over haar nieuwe baan bij de EO. “Ik wil niet huilen. Ik merk dat ik mijn tranen aan het inhouden ben en niet zo goed weet wat ik moet zeggen. En nee, dit is geen prank”, merkte ze op.

Hajeby is een overtuigd christen. “Zelfs als ik niet specifiek over Hem spreek, probeer ik mijn uitzendingen vanuit zijn liefde te presenteren, want God staat op nummer één in mijn leven. Alles heb ik aan Hem te danken. Mijn energie kan opraken, zoals de batterij van mijn telefoon, maar Hij is ‘24/7’ bij me”, vertelde ze twee jaar geleden in een interview op de site van de EO.

Bron: AD.nl/BM
Foto: Tom van Huisstede/NPO 3FM

Bericht delen