Sublime World lanceert crowdfunding platform Sublime Doing
donderdag 8 maart 2018

Sublime World lanceert crowdfunding platform Sublime Doing

Sublime World, de moedermaatschappij van het landelijke radiostation Sublime, lanceert donderdag een nieuw crowdfunding platform genaamd Sublime Doing.

Via het crowdfunding platform biedt Sublime World een podium aan initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Sublime Doing helpt met kennis en expertise van crowdfunding en zet de verschillende mediakanalen van Sublime World in om een breed publiek te bereiken.

Sublime Doing is het eerste initiatief waarmee Sublime World invulling geeft aan haar nieuwe pay-off ‘Join the Groove’ en waarmee concreet wordt bijgedragen aan de vooruitgang.

Het eerste project dat via Sublime Doing wordt begeleid is The Great Bubble Barrier. De initiatiefneemsters Anne Marieke Eveleens, Francis Zoet en Saskia Studer hebben een luchtbellenscherm ontwikkeld waarmee plastic in de rivieren kan worden tegengehouden voordat het de zee of oceaan bereikt.

Na een succesvolle pilot in de IJssel met een 200 meter lange luchtbellenscherm is nu € 100.000 nodig om de eerste permanente Bubble Barrier te kunnen realiseren. Met support van de ‘crowd’ kan zo worden bijgedragen aan een definitieve en structurele oplossing voor schone oceanen. De campagne staat inmiddels met ruim 425 supporters op 25 procent van het doelbedrag en loopt tot eind april.

Bron: Sublime/BM

Bericht delen