dinsdag 16 januari 2018

Strijd om 3FM Awards barst los

Vijf Nederlandse artiesten en bands strijden zondagavond in de Amsterdamse Melkweg om de 3FM Serious Talent Award 2011. De genomineerden zijn Krystl, Baskerville, Handsome Poets, A Silent Express en MakeBelieve. Alle artiesten treden zondagavond op tijdens de show, waarvan de presentatie in handen is van dj’s Sander Guis en Michiel Veenstra. Een vakjury bepaalt wie de titel ‘beste nieuwkomer’ verdient.

Het programma is rechtstreeks te beluisteren via een speciale uitzending van het 3FM-radioprogramma Bring it on! (NCRV), tussen 18.00 en 21.00 uur.

Op 14 april is het vervolgens Election Day. Dan worden de 3FM Awards uitgereikt in de Gashouder in Amsterdam. Tijdens het evenement maken de 3FM-luisteraars gebruik van hun democratische recht om te kiezen. Ze stemmen op hun beste Nederlandse artiest in twaalf verschillende categorieën: Beste band, Beste zanger, Beste zangeres, Beste band, Beste artiest pop, Beste artiest rock, Beste artiest alternative, Beste album, Beste single, Beste artiest hip hop, Beste artiest dance en Beste nieuwkomer. De uitreiking is te volgens via 3FM, Nederland 3 en 101TV.

Bron: Brabants Dagblad/Broadcast Magazine

Bericht delen