dinsdag 16 januari 2018

Ster gaat reclame NPO FunX verzorgen

Ster gaat de landelijke verkoop van reclame op NPO FunX verzorgen. FunX is het radiostation voor urban jongeren met een landelijke editie (NPO FunX) en vier lokale edities. De zender draait een mix van onder andere R&B, hiphop, dance, reggae en doet verslag van nieuws, actualiteiten en relevante festivals.

FunX staat in de top 5 van best beluisterde radiozenders onder jongeren (15-34 jaar) in de vier grote steden. De verkoop van landelijke reclamespots op NPO FunX vindt plaats op basis van prijs per spot. Niels van Altena, sales director Ster: “De samenwerking met FunX zorgt voor een mooi aanvullend bereik op NPO 3FM. The Sound of the City biedt met zijn enorme mix aan muziekstijlen en culturen een muzikaal platform dat, behalve ‘on-air’ ook online een enorm bereik onder jongeren realiseert.”

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam is FunX met een lokale editie ook via FM te ontvangen. De verkoop van de lokale reclamezendtijd voor de edities in deze vier steden blijft FunX BV doen.

Bron: Ster/Broadcast Magazine

Bericht delen