Stephan Komduur en Raounak Khaddari presenteren NPO Radio 1 ochtendshow Vroeg!
maandag 20 december 2021

Stephan Komduur en Raounak Khaddari presenteren NPO Radio 1 ochtendshow Vroeg!

Elke werkdag tussen 05.00 en 06.00 uur gaat BNNVARA de dag starten met de nieuwe ochtendshow Vroeg! In dit NPO Radio 1 programma verdiepen Stephan Komduur en Raounak Khaddari zich in de belangrijkste nieuwsonderwerpen en nodigen ze elke dag één gast uit die de luisteraars bijpraat over een actueel onderwerp.

Luisteraars kunnen meepraten via de NPO Radio 1 app. Raounak trapt maandag de week af, waarna Stephan dinsdag tot en met vrijdag presenteert. Vroeg! is vanaf 3 januari elke werkdag tussen 05.00 uur en 06.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 1.

Stephan Komduur: “Vroeg! is een mooie manier om luisteraars van NPO Radio 1 op de hoogte te brengen van het nieuws van de dag nog voor de dag echt is gestart.”

Raounak Khaddari: “Ik kijk ernaar uit om samen met Stephan dit nieuwe programma te maken. Luisteraars kunnen rekenen op verdieping van actualiteiten op een toegankelijke manier.”

Stephan Komduur is geen onbekende stem voor de NPO Radio 1 luisteraars. Hij is presentator bij Gaan! en De Wereld van BNNVARA. Raounak Khaddari is fulltime verslaggever bij Het Parool en presenteert nu één keer per week Gaan!.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Tom Cornelissen/BNNVARA

Bericht delen