dinsdag 16 januari 2018

Stembussen Muzikale Verkiezingen 2017 geopend

Het NPO Radio 5-programma Tijd voor MAX Radio opende vrijdag de stembussen voor de Muzikale Verkiezingen 2017. Bij deze alternatieve verkiezingen nemen de favoriete platen van de lijsttrekkers het tegen elkaar op.

Op verkiezingsdag, woensdag 15 maart, wordt in Tijd voor MAX Radio de complete lijst gedraaid, inclusief de onbetwiste nummer 1.

Lijsttrekkers en prominente politici van alle grote partijen hebben speciaal voor Tijd voor MAX Radio hun lievelingsnummer gekozen. Alexander Pechtold (D66) doet aan de verkiezingen mee met het door hem gekozen Over de muur van Klein Orkest, Mark Rutte (VVD) stelt zich vierkant achter A beautiful day van U2. Ook in de race zijn onder andere Iedereen is van de wereld van The Scene (de muzikale keuze van Emile Roemer, SP) en So Strong van Labi Siffre (Henk Krol, 50Plus).

Tijd voor MAX Radio wordt iedere werkdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5. Het programma wordt gepresenteerd door Henkjan Smits met afwisselend Elles de Bruin en Margreet Reijntjes.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen