dinsdag 16 januari 2018

Stekker uit EkstraWeekend op 3FM

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra stoppen na 7 jaar met hun vrijdagavondprogramma EkstraWeekend op 3FM. De dj’s kondigden vrijdagavond aan dat ze op 13 december hun laatste uitzending maken. Timur Perlin van BNN maakt vanaf januari een nieuwe radioshow om met de luisteraars van 3FM het weekend in te luiden.

Michiel Veenstra: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van dit hoofdstuk uit m’n radiocarrière, maar in de volle overtuiging dat je moet stoppen met iets zolang het nog leuk is. Je wil herinnerd worden als dat leuke vrijdagavondprogramma, niet als het programma dat te lang doorging.”

EkstraWeekend werd drie keer genomineerd voor de Gouden Radioring en won de prijs in 2011. In dat jaar maakten Ekdom en Veenstra ook een uitzending van 12 uur lang. Een bekend onderdeel uit het programma is Uit het Raam, waarin hele huisraden het raam uit gingen.

“Timur Perlin neemt vanaf 10 januari op de vrijdagavond het stokje over van Gerard Ekdom en Michiel Veenstra”, zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. “EkstraWeekend stopt op het hoogtepunt en dat is een moedige stap. Het is heel bijzonder wat Gerard en Michiel met EkstraWeekend hebben bereikt. Timur gaat onze luisteraars vanaf januari op geheel eigen wijze het weekend mee innemen en daar kijk ik naar uit.”

Bron: 3FM/RTL Boulevard

Bericht delen