Spreekbuis.nl start online radiozender over radio
donderdag 18 april 2019

Spreekbuis.nl start online radiozender over radio

Dit jaar bestaat radio 100 jaar en daarom zet Spreekbuis.nl dit speciale medium extra in de spotlight door de lancering van een online radiostation. Diverse zenders en vakmensen stellen hun content voor dit initiatief beschikbaar, waaronder NPO Radio 1, Vincent Bijlo, NH Radio, Michiel Veenstra, Patrick Kicken en Arjan Snijders.

Veel radioprogramma’s van landelijke zenders worden als podcast gepubliceerd. Spreekbuis Radio doet het tegenovergestelde en brengt de beste podcasts over radio naar een online radiostation. Naast de podcasts zal er in de toekomst bij events of andere speciale gelegenheden ook live radio worden uitgezonden.

De playlist wordt samengesteld door Wild FM-dj Patrick Kicken. “We moeten af van denken in podcast, radio, luisterboek en mp3. Het is audio. En die willen mensen consumeren op de makkelijkst mogelijke manier. Aangezien velen geen idee hebben waar ze moeten beginnen met luisteren van welke podcast, is het fijn om gewoon ergens middenin te vallen en zo kennis te maken wat er op het gebied van media-talks allemaal te vinden is”, aldus Kicken.

Spreekbuis Radio is onder meer te beluisteren via de homepage van Spreekbuis.nl.

Bron: Spreekbuis/BM

Bericht delen