SLAM! viert negenjarig bestaan van The Boom Room
zaterdag 10 juni 2023

SLAM! viert negenjarig bestaan van The Boom Room

Op zaterdag 10 juni viert The Boom Room, het grootste house en techno radioprogramma van Nederland, haar negenjarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt SLAM! zaterdag, van 15.00 tot 00.00 uur, een negen uur durende marathonuitzending uit van het programma voor dance- en techno-liefhebbers.

SLAM!-jock Gijs Alkemade en dj Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van The Boom Room van de afgelopen negen jaar. Luisteraars kunnen genieten van de populairste house en techno, interviews met spraakmakende dj’s en maken daarbij ook nog eens kans op tickets om op zaterdagavond 10 juni los te gaan op het The Boom Room 9 YRS feest in Het Sieraad in Amsterdam. Daar zullen onder andere vrienden van de show Sébastien Léger en Olivier Weiter draaien.

Gijs Alkemade over het succes van The Boom Room: “In 2014 mochten we los, nu negen jaar later is The Boom Room een begrip op en naast de dansvloer en dat is gewoon heel dik! Zoiets kan alleen met ruimdenkende en ruim luisterende luisteraars. Altijd in voor iets nieuws en altijd links voor.”

Jochem Hamerling: “Het is heel mooi om te zien dat we elke week weer een grote groep liefhebbers bereiken met muziek die we zelf tof vinden. Of het nou trippende techno is of een lief house liedje. Als ik het vet vind draai ik het in The Boom Room. Dat maakt dit programma elke week weer een genot om te maken.”

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen