SLAM! MixMarathon bestaat 10.000 uur
woensdag 26 april 2023

SLAM! MixMarathon bestaat 10.000 uur

In 2015 schoof SLAM! alle radioregels aan de kant en begon het concept van SLAM! MixMarathon. Dé pre-party van het weekend met daarin de lekkerste sets van de grootste dj’s ter wereld.

Inmiddels bestaat SLAM! MixMarathon 10.000 uur en dat viert het radiostation vanaf woensdag 26 april 19.00 uur tot en met zaterdag 6 mei 06.00 uur met de SLAM! MixMarathon XXL. Tien dagen lang knallen de meest iconische (live) sets van onder andere Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Armin van Buuren en James Hype bij SLAM! door de speakers.

Martijn La Grouw, radio dj van de ochtendshow Early Birds: “SLAM! MixMarathon is uniek. Wij zijn de pioniers van dancemuziek en geen streamingdienst of radiostation verrast zoals SLAM!. Iedere vrijdag 24 uur lang de beste dj’s in de mix. Inmiddels is de SLAM! MixMarathon een begrip, kneiter populair en voor veel mensen de pré-party van hun weekend met grote gevestigde namen en opkomend dj talent. Inmiddels bereiken wij nu de mijlpaal van 10.000 uur. Dat gaan we natuurlijk vieren met 10 dagen lang non-stop de meest iconische sets in de SLAM! MixMarathon XXL.”

Bron: SLAM!/BM
Foto: Quinn Broers/SLAM!

Bericht delen