SLAM! begraaft eigen dj’s
vrijdag 8 oktober 2021

SLAM! begraaft eigen dj’s

Aanstaande maandag 11 oktober start het SLAM!-programma Het Avondcircus met het spannende spel Levend begraven. Een spel dat volledig in het teken staat van Halloween.

Vier dagen lang wordt er elke avond een SLAM!-dj levend begraven in een doodskist ergens in Nederland. Het Avondcircus houdt contact met de dj in de kist via een live-verbinding. Het is aan de luisteraars om aan de hand van aanwijzingen de persoon zo snel mogelijk te vinden en te bevrijden.

De luisteraar die de dj bevrijdt, wint cash en tickets voor Halloween Fright Nights. Onder anderen SLAM!-gezichten Anoûl Hendriks, Erik-Jan Rosendahl en Max Bolhuis worden begraven. SLAM!-dj Daniël Lippens: “Het Avondcircus staat voor gezellige chaos. Spannend, onvoorspelbaar, tikkie vreemd, maar wel lachen. Daarom vieren wij Halloween met een bijzondere actie, waarmee we onze luisteraars en Nederland alvast in de Halloween-stemming brengen.”

De zoektocht Het Avondcircus is van 11 tot en met 14 oktober tussen 19.00 en 22.00 uur te volgen via radio, SLAM!-tv en het SLAM! YouTube-kanaal.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen