Sky @ Work Top 500 vanaf vandaag te horen op Sky Radio
maandag 22 april 2024

Sky @ Work Top 500 vanaf vandaag te horen op Sky Radio

De allerbeste muziek om tijdens een werkdag naar te luisteren, dat is de Sky @ Work Top 500. Met Rolling In The Deep van Adele (1), Perfect van Ed Sheeran (2) en Roller Coaster van Danny Vera (3) als aanvoerders, is de lijst ‘dé ultieme playlist voor een productieve werkdag’, zo meldt Sky Radio.

De Sky @ Work Top 500 is vanaf vandaag tot en met vrijdag 26 april tussen 09.00 uur en 18.00 uur te horen op Sky Radio en via SkyRadio.nl. Luisteraars kregen zelf de kans om te stemmen op hun favoriete ‘werkmuziek’ en het resultaat daarvan is de deze hitlijst.

Meer werkgeluk dankzij muziek
Dat Nederlanders graag naar muziek luisteren tijdens hun werk, bleek uit representatief onderzoek dat Sky Radio vorig jaar uitvoerde samen met het Hart van Nederland-panel. Uit dit onderzoek bleek dat o.a. 76% van de respondenten tijdens de werkuren naar muziek luistert en dat zij hun werkgeluk als gevolg daarvan een hoger cijfer geven: van een 6 naar een 7,5.

Popmuziek blijkt het populairst: 39% gaf destijds aan hier het meest naar te luisteren. Dus in de winkel, op de bouwplaats of in een creatieve brainstormsessie: met de Sky @ Work Top 500 voorziet Sky Radio de luisteraar van een extra dosis inspiratie, voor een geslaagde werkdag.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen