Sky Radio biedt luisteraar een jaar gratis leven
dinsdag 28 december 2021

Sky Radio biedt luisteraar een jaar gratis leven

In een nieuwe editie van Leef 1 Jaar Gratis geeft het non-stop muziekstation Sky Radio één van haar luisteraars een jaar lang gratis leven cadeau. 365 dagen geen zorgen om vaste lasten en als kers op de taart krijgt de winnaar er ook nog een budget voor kleding en een volledig verzorgde vakantie bij.

Meespelen kan van 3 tot en met 28 januari via de website of de Sky-app. Op 31 januari is de grote finale en wordt de winnaar onder toeziend oog van mr. Frank Visser bekendgemaakt.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Luisteren naar Sky is en blijft gratis, maar verder wordt alles schreeuwend duur. Sky biedt de oplossing met Leef 1 jaar Gratis, want als je wint dan zijn een hoop kosten gedekt in 2022. En het leuke is: hoeft alleen naar Sky te luisteren om mee te kunnen doen. En je maakt elke dag kans op een finaleplek, dus hoe vaker je Sky luistert, hoe meer kans je maakt.”

Uiteindelijk zijn er 26 finalisten voor de finale, waarbij de winnaar middels een willekeurige trekking gekozen wordt door mr. Frank Visser. Hij zal erop toezien dat alles eerlijk verloopt en bekendmaken welke finalist het jaar 2022 goed begint en zich een jaar lang niet druk hoeft te maken om zijn of haar vaste lasten.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen