Sky Radio bestaat 35 jaar
donderdag 28 september 2023

Sky Radio bestaat 35 jaar

Op zaterdag 30 september is het officieel 35 jaar geleden dat Nederlands eerste – en enige – non-stop feel good zender voor het eerst te horen was. De radiozender viert dit feestelijke moment natuurlijk samen met haar luisteraars: zij kunnen komende week genieten van een week lang Sky Top 1000 en maken kans op een heerlijke verjaardagstaart.

Ook is de nieuwe merkcampagne van het non-stop station sinds deze maand te zien. Een campagne waarmee Sky Radio menselijker wordt en waarin de luisteraar volledig centraal staat. Met al deze feestelijkheden maakt Sky Radio zich op voor nog eens (minstens) 35 jaar.

Dennis van den Berg (Marketing Director Talpa Network) vertelt: “Met de nieuwe marketingcampagne willen we het emotioneel voordeel van Sky Radio onderstrepen. Letterlijk laten zien wat Sky Radio voor de gemoedstoestand van de luisteraar doet.”

“In de nieuwe merkfilm is te zien dat Sky Radio luisteraars voorziet in hun dagelijkse portie feel good en hen daarmee net dat extra zetje in de rug geeft. De non-stop cirkel, het brandelement van Sky Radio, komt voor het eerst ’tot leven’ in deze campagne en wordt gebruikt om de feel good boost te visualiseren die Sky Radio geeft aan jouw (werk)dag.”

De nieuwe merkcampagne is een samenwerking met Active Studios (creatie & concept) en is zichtbaar op tv, in online video, out-of-home, display, social kanalen en owned media.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen