Sky Radio bereikt meer dan 6 miljoen luisteraars tijdens Kerst
woensdag 2 januari 2019

Sky Radio bereikt meer dan 6 miljoen luisteraars tijdens Kerst

Sky Radio The Christmas Station heeft in de kerstperiode, van 1 tot en met 26 december, ruim 6,3 miljoen luisteraars bereikt. Ten opzichte van vorig jaar is dit een stijging van bijna tien procent. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd door RadioCall.

Eén op de vier Nederlanders luisterde op kerstavond en op Eerste en Tweede Kerstdag naar Sky Radio The Christmas Station. Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio, denkt dat Sky Radio voor miljoenen mensen onlosmakelijk verbonden met de kerstperiode is. “Maar toch is het ieder jaar weer topsport om ervoor te zorgen dat luisteraars ons ook weten te vinden en vooral dat ze onze kerstprogrammering waarderen. Veel andere radiostations doen in navolging van Sky Radio nu ook wat rond kerst, maar we zijn ontzettend trots dat er voor de meeste mensen maar één echte Christmas Station is, en dat is Sky.”
Het non-stop muziekstation staat tijdens de feestdagen volop in het teken van de beste kersthits met onder andere ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey en ‘Thank God It’s Christmas’ van Queen. Ook reed er de hele kerstperiode in zowel Amsterdam als Rotterdam een speciale Sky Radio kersttram waar verschillende artiesten, zoals André Hazes en Davina Michelle een verrassingsbezoek brachten.Bron: Sky Radio/BM

Bericht delen