Shay Kreuger vertrekt bij FunX
zaterdag 24 november 2018

Shay Kreuger vertrekt bij FunX

Shay Kreuger stopt 13 december met haar werk als radio-dj bij FunX. Na 10,5 jaar eindigt haar radioshow bij de jongerenzender.

Naar eigen zeggen gaat ze haar andere dromen najagen, “ik blijf wonen in je speakers”. Ze gaat nog even door bij NPO Radio 2, waar ze tot eind dit jaar haar eigen programma Wat een Weekshow met Shay maakt. Daarna gaat ze iets nieuws doen, “vanaf het nieuwe jaar staat er ook iets moois in de planning, daar kan ik je nu nog niets over vertellen…”.

“Ik ben vaak tot tranen geroerd door de openhartigheid van de FunX luisteraars, mijn Radiofriends for life. Ook in de lach geschoten, boos gemaakt, geïrriteerd en soms ook diep in mijn ziel geraakt! Mooi hoe jullie je hebben opengesteld”, laat ze weten op haar Instagram.

De laatste uitzending van Shay Kreuger bij FunX is dus op 13 december, maar zoals ze zelf zegt: “Dit is geen vaarwel, maar een tot dan.”

Bron: OPEN Rotterdam/BM

Dit bericht bekijken op Instagram

New Beginnings! ???????????????? Na 10,5 jaar stop ik met mijn radioavontuur bij FunX. Waarom?! Because its time to move on en mijn andere dromen na te jagen. Dus ik waag die sprong BAM!!! Ik ben vaak tot tranen geroerd door de openhartigheid van de FunX-luisteraars, mijn Radiofriends for life. Ook in de lach geschoten, boos gemaakt, geïrriteerd en soms ook diep in mijn ziel geraakt! Mooi hoe jullie je hebben opengesteld voor Morad en mij. THANK YOU ❤️❤️❤️! (Morad verdient een eigen post! Die drop ik straks!) De ontelbare radio-uren, de groeipijntjes en euforische momenten zitten in mijn hart. WOW! Dankjewel voor het vertrouwen FunX! Markeer je agenda: 13 dec is de laatste uitzending! Maar dit is geen vaarwel, dit is een tot snel weer ziens! ???? Ik ga niet stoppen met mijn handeltje in de lach, tranen van ontroering, bijzondere ontmoetingen, ontzettend veel liefde, opgetrokken wenkbrauwen, discussies over luchtige en heftige kwesties. Onder andere in de vorm van short video’s & documentaires de eerste reeks We The People verschijnt asap! & ik zal ook oppoppen als docent op het Albeda college. Ik blijf wonen in je speakers. Tot aan januari 2019 elke vrijdagnacht van 00:00 tot 02:00 op NPO Radio 2 met de Wat een Weekshow met Shay. Ennn vanaf het nieuwe jaar staat er ook iets moois in de planning, daar kan ik je nu nog niets over vertellen… #spannend FF SKREEUWEN HOOR: SCHATJES DANK JULLIE WEL VOOR ALLESSSSSS ❤️????????

Een bericht gedeeld door SHAY KREUGER (@shaykreuger) op

Bericht delen