dinsdag 16 januari 2018

Serious Request veiling van start

3FM dj Giel Beelen heeft maandag het startsein gegeven voor de 3FM Serious Request veiling. Bart van der Weide van Racoon belde live in de uitzending op 3FM en bood ter veiling een VIP treatment aan voor het concert in de HMH. Vanaf nu kunnen 3FM-luisteraars bieden op unieke veilingitems.

Huiskamerconcerten van Miss Montreal en DJ Martin Garrix staan sinds maandag online, net zoals gesigneerde items van artiesten, persoonlijke zaken van de 3FM dj’s en diverse VIP tickets. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan 3FM Serious Request. Bieden kan tot en met 31 december 12.00 uur.

In de week voorafgaand aan kerst sluiten Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie. In 2013 staat het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden.

Bron: 3FM

Bericht delen