Sebastiaan van Rijnsoever vertrokken als algemeen directeur Sublime
vrijdag 2 april 2021

Sebastiaan van Rijnsoever vertrokken als algemeen directeur Sublime

Op 1 april is Sebastiaan van Rijnsoever teruggetreden als algemeen directeur van Sublime. Hij bekleedde de functie sinds 2017. In deze periode gaf hij onder meer leiding aan de verbreding van het commercieel portfolio, het versterken van de zichtbaarheid en kracht van het Sublime merk, het ‘verdigitaliseren’ van het station en de recente overname van Sublime door NRC Media.

Van Rijnsoever vervolgt zijn carrière als zelfstandig ondernemer en adviseur. Tom Klerkx, managing director radio Mediahuis, zal de komende tijd de taken van Van Rijnsoever waarnemen.

Sebastiaan van Rijnsoever: “Ik kijk met trots terug op mijn jaren bij Sublime, waarvan de laatste 2,5 jaar als algemeen directeur. Het is mooi wat we de afgelopen jaren als onafhankelijk radiostation, met een compact en ondernemend team, hebben kunnen realiseren. Sublime heeft sinds eind vorig jaar een mooie plek binnen NRC/Mediahuis. Sublime staat er goed voor: met een relevant merk, een krachtige digitale infrastructuur, een gepassioneerd team, een heerlijke programmering en een ‘future proof’ meerjarenstrategie.”

“Door de overname is er een logisch moment ontstaan om mij te herbezinnen op mijn eigen betrokkenheid en rol. Na een aantal roerige jaren, waarin zakelijk en privé een hoop van mij is gevraagd, heb ik nu behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit. Daarbij past een koers buiten Sublime. Ik kijk met enthousiasme uit naar nieuwe avonturen op het snijvlak van marketing, communicatie en transformatie. En ik wens Sublime en Audiohuis het succes dat het verdient.”

Tom Klerkx, managing director radio Mediahuis: “We zijn Sebastiaan erkentelijk voor zijn inzet en passie de afgelopen jaren en hebben de samenwerking erg gewaardeerd. Na de overname eind 2020 hebben we samen een meerjarenstrategie ontwikkeld voor Sublime en Audiohuis. In goed overleg en met respect voor de wensen van Sebastiaan, hebben we besloten dat het aan een nieuwe directie is om uitvoering te gaan geven aan deze strategie. We wensen Sebastiaan veel succes met het vervolg van zijn carrière.”

Bron: Sublime/BM

Bericht delen