dinsdag 16 januari 2018

Schollaardt volgt Stenders op bij NPO Radio 2

AVROTROS heeft bevestigd dat Annemieke Schollaardt per 1 september de opvolgster wordt van Rob Stenders op de vroege middag van NPO Radio 2.

De Telegraaf meldde gistermiddag als eerste dat Schollaardt de plek van Stenders (elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur) zou kunnen innemen. De presentatrice is al geruime tijd werkzaam voor AVROTROS: ze is op zaterdag en zondag te horen op NPO 3FM tussen 16.00 en 19.00 uur. 

De zenderleiding van NPO Radio 2 had eerder laten weten meer vrouwen in de programmering te willen opnemen.

Schollaardt: “Het is best een gek idee om 3FM te verlaten. Ik heb de afgelopen 11 jaar bij 3FM alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en de meest fantastische programma’s en projecten mogen doen. Daar ben ik de zender ontzettend dankbaar voor. NPO Radio 2 is een prachtzender met veel aandacht voor muziek en met toegewijde jocks, ik ben trots om daar deel van uit te gaan maken.”

Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 2, zegt: “Ik ben blij dat we een geweldige en zeer ervaren dj als Annemieke Schollaardt mogen verwelkom op NPO Radio 2. Schollaardt ademt muziek en weet luisteraars heel goed te raken met haar energie.”

Rob Stenders gaat mogelijk aan de slag bij BNN-VARA, maar daarover doet de omroep nog geen mededelingen.

Bron: Telegraaf/BM

Bericht delen