dinsdag 16 januari 2018

Sander Dekker opent 3FM Eindexamen Update

Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft op maandag 12 mei, de start van de eindexamens, ook het startsein van de 3FM Eindexamen Update. 3FM-dj Giel Beelen en NOS op 3-presentator Onno Beukers ontvangen Dekker op deze eerste eindexamendag in de studio.

In de 3FM Eindexamen Update van 12 mei praten Giel Beelen en Onno Beukers met de staatssecretaris over onder andere de eerste examendag, de veiligheid rond examens en blikken ze terug op het eindexamenjaar van de staatssecretaris.

De 3FM Eindexamen Update is van 12 t/m 23 mei doordeweeks tussen 19.30 en 20.00 uur te horen op 3FM. Daarnaast is er ook op FunX een NOS op 3 Eindexamenupdate (maandag tot en met donderdag om 19.30 uur, vrijdag om 15.30 uur).

Dagelijks zijn in de uitzending de eerste reacties te horen van scholieren die examens hebben gemaakt. Nieuw daarbij is dat ze een ingesproken reactie kunnen achterlaten via de app van 3FM en de app van FunX. Ook wordt het probleem van de dag besproken, samen met verschillende docenten en medewerkers van LAKS en het College voor Examens.

De presentatie van de 3FM Eindexamen Update is in handen van Onno Beukers, samen met – in de eerste week – Giel Beelen (in verband met zijn wereldrecordpoging radio maken) en in de tweede week met Domien Verschuuren.

Bron: 3FM

Bericht delen