dinsdag 16 januari 2018

Samenwerking ALLsportsradio en City Beach Tour

Sportzender ALLsportsradio en City Beach Tour gaan een samenwerking aan om de beachsporten in Nederland meer onder de aandacht te brengen. City Beach Tour is een landelijk platform dat rondreist door Nederland om een breed publiek te laten kennismaken met alle vormen van de beachsport.

ALLsportsradio is een nieuwe sportzender. Op het station komen alle sporten aan bod. Behalve bekende sporten is er juist ook aandacht voor sporten die weinig aandacht krijgen op de radio. Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Zowel voor topsport als de breedtesport ben je bij ALLsportsradio aan het juiste adres. Vorig jaar hebben wij, tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park, al een breed publiek laten kennismaken met alle mogelijke vormen van de beachsport. Dat was een groot succes en smaakt dus naar meer.”

De samenwerking tijdens de Open Studio Dagen heeft organisator van de City Beach Tour, Arnoud Wildschut enthousiast gemaakt over ALLsportsradio. “Ik zie veel mogelijkheden in de samenwerking om elkaar te versterken. Niet alleen de beachsporten krijgen hiermee aandacht, maar ook de beachsporters en verschillende evenementen. Dat worden er steeds meer”, aldus Wildschut.

Bron: ALLsportsradio/Broadcast Magazine

Bericht delen