Samenwerking 538 en NOC*NSF verlengd
woensdag 21 februari 2018

Samenwerking 538 en NOC*NSF verlengd

NOC*NSF en Radio 538 verlengen het strategisch partnerschap tot en met 2020. Radio 538 is sinds de Olympische Spelen van 2000 in Sydney officieel radiopartner van de sportkoepel en is prominent aanwezig op het sportevent.

Gerard Dielessen – Algemeen Directeur NOC*NSF: “Radio 538 is ruim 18 jaar met succes onze radiopartner. We verlengen dit partnership graag. 538 is een prachtig vooruitstrevend radiostation in Nederland en voor ons een zeer belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Ook via nog samen te ontwikkelen vernieuwende interactieve concepten.”

Menno Koningsberger – Algemeen Directeur Talpa Radio: “Radio 538 omarmt sportevents waar nationale Oranje ploegen en individuele sporters aan meedoen, zoals de Olympische Spelen. In 2000 ging Edwin Evers met zijn team voor Radio 538 voor het eerst naar de Olympische Spelen en sindsdien hebben we geen editie overgeslagen. Topsporters, medaillewinnaars, prominenten en artiesten zijn te gast in de 538-studio op locatie. Dankzij de samenwerking met NOC*NSF zit de 538-luisteraar heel dichtbij het Olympisch vuur. We zijn erg trots dat we de komende jaren partners blijven met NOC*NSF.”

Edwin Evers en zijn team kregen vorige week al een officiële dankbetuiging uit naam van NOC*NSF en Heineken omdat zij voor de tiende keer vanuit het Holland Heineken House het programma Evers Staat Op uitzenden. Aan de samenwerking die in 2000 begon komt voorlopig nog geen einde.

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen