Ruud de Wild tekent driejarig contract bij KRO-NCRV
woensdag 11 juli 2018

Ruud de Wild tekent driejarig contract bij KRO-NCRV

Ruud de Wild heeft zijn contract met KRO-NCRV met drie jaar verlengd. “KRO-NCRV heeft mij de vrijheid gegeven een programma te kunnen neerzetten en uit te bouwen tot wat het nu is”, aldus De Wild.

“Ik had er vertrouwen in, maar nooit durven dromen dat we zo snel dit succes zouden bereiken. Dit is mijn clubje en ik kijk uit naar de komende drie jaar.”

Jochem de Jong, mediadirecteur KRO-NCRV: “Ruud is creatief en verrast zijn luisteraars elke dag weer in zijn programma op NPO Radio 2. Het is niet voor niets dat De Wild in de Middag in no-time is uitgegroeid tot de nummer 1-middagshow van de Nederlandse radio. Ik ben enorm trots dat hij de komende jaren bij KRO-NCRV blijft!”

De Wild in de Middag is van maandag tot vrijdag te horen tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2. Het team maakt regelmatig speciale uitzendingen. Zo zendt De Wild met zijn side-kicks Cielke en Martijn vanaf komende dinsdag live uit vanaf de Vierdaagse in Nijmegen en gaat hij op zoek naar bijzondere verhalen van wandelaars en het publiek. Afgelopen maand maakte De Wild als eerste een live-radiouitzending onder water vanuit het voormalige haaienbassin van het Noorder Dierenpark in Emmen om zo aandacht te vragen voor het wereldwijde probleem van de plastic soep in de oceanen.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen