dinsdag 16 januari 2018

'Ruud de Wild naar NPO Radio 2'

De stoelendans bij de publieke radiozenders gaat door: dj Ruud de Wild gaat voor KRO-NCRV aan de slag bij NPO Radio 2, zo meldt De Telegraaf zondag. De officiële bekendmaking van zijn komst zou voor maandag gepland staan.

De Wild komt volgens ingewijden begin 2017 op de plek te zitten van Wouter van der Goes, elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur. Van der Goes schuift door naar 18.00-20.00 uur, waar nu nog Bert Haandrikman is te beluisteren. Waar Haandrikman blijft, is nog niet duidelijk.

In februari was De Wild al eens in beeld bij NPO Radio 2, maar die gesprekken liepen op niets uit. Op vrijdag 28 oktober presenteert de dj voor het laatst het programma Ask Me Anything bij BNR Nieuwsradio, dat enkele maanden geleden van start ging.

Ruud de Wild: “Ik betreur het, maar het is niet anders. Ik merkte dat het presenteren op BNR andere koek is. Bovendien miste ik de muziek toch wel erg. Ik heb wel met heel veel plezier en respect met de redacteuren van BNR gewerkt. Die samenwerking zal ik zeker missen.”

Bron: De Telegraaf/BNR/Broadcast Magazine

Bericht delen