Ron Brandsteder terug op NPO Radio 5
donderdag 21 februari 2019

Ron Brandsteder terug op NPO Radio 5

Na een korte afwezigheid keert Ron Brandsteder vanaf 1 maart 2019 terug als presentator bij MAX op NPO Radio 5. Dat maakte hij donderdag bekend. In het programma Ron wacht op de nacht strooit hij zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Ron Brandsteder: “In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer wekelijks op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek.”

Het programma komt op de plek waar korte tijd Candlelight te horen was met Jan van Veen. Van Veen werd ontslagen door Omroep MAX omdat hij niet naar de studio wilde komen en het niet eens was met de muziek in zijn uitzendingen.

MAX-directeur Jan Slagter: “Het is fijn om Ron Brandsteder weer bij MAX te mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring, warme stemgeluid en gevoel voor humor creëert hij de ideale sfeer voor een mooie vrijdagavond op NPO Radio 5.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen