dinsdag 16 januari 2018

Roger Sanchez naar Fresh FM

Fresh FM heeft vanaf zondag een nieuwe programmering. De zender voegt een aantal nieuwe presentatoren toe aan het team, onder wie de Amerikaanse dj Roger Sanchez.

Programmaleider Coen Bom: “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Met de vernieuwde programmering hebben we gekozen voor een stukje nostalgie, in de goede zin van het woord.” De nieuwe zondagavond begint om zes uur met The Dance Files, gepresenteerd door Frank van Huussen. Frank kijkt terug naar een specifieke datum in het verleden, met alle nieuwtjes van die dag en de bijbehorende hits. Daarna presenteert Erwin van der Bliek van acht tot tien Blieks Blender, waarbij de oude krakers worden afgewisseld met nieuwe tracks.

Roger Sanchez sluit de zondagavond vanaf tien uur af met zijn fameuze radioshow Release Yourself. Bom: “Sanchez is een legende. Hij past perfect bij de opzet van de zondagavond. En radiotechnisch gezien is zijn show gewoon nog steeds één van de beste dj-shows ter wereld.”

Ook Sanchez is blij met zijn show op Fresh FM. Sanchez: “Deze show bestaat twaalf jaar en ik zie ernaar uit om m’n eigen show in Nederland te hebben. Ik weet dat het publiek daar al lang op zit te wachten. Het is goed om bij Fresh FM aan boord te zijn.”

Bij Fresh FM zijn ook dj’s als Carl Cox, John Digweed, Above & Beyond, Ferry Corsten, Jean, Jurgen, Mark van Dale, Paul van Dyk en Lucien Foort te beluisteren.

Bron: Fresh FM/Broadcast Magazine

Bericht delen