Rob Janssen terug op NPO 3FM met vrijdagmiddagshow
zondag 14 april 2024

Rob Janssen terug op NPO 3FM met vrijdagmiddagshow

NPO 3FM-dj Rob Janssen is terug van weggeweest. Vanaf komende week staat Rob klaar om met de luisteraars flitsend het weekend in te gaan en de werkweek af te sluiten met een lach in De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio.

De zender meldt: ‘AVROTROS-radiomaker Rob Janssen staat in dit nieuwe programma klaar om op geheel eigen wijze de vrijdagmiddag om te toveren tot een knalfestijn. Een feest met een flinke dosis weekendmuziek, een satirische blik op het nieuws van de week en Rob’s legendarische rubrieken zoals De Hindertelefoon (waarmee bekend- en onbekend Nederland voor de gek gehouden wordt).’

Rob is enthousiast: “Ik heb er ongelofelijk veel zin in, ben uitgeslapen en klaar om te knallen.” Joost Strootman, eindredacteur 3FM bij AVROTROS: “Dit is dé radioshow waarmee jij je weekend wilt starten. De energieke en vrolijke Rob neemt de luisteraar mee in zijn enthousiasme, waardoor iedereen spontaan (nóg meer) zin krijgt in het weekend.”

De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio is vanaf 19 april iedere vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen bij AVROTROS op NPO 3FM.

Bron: NPO 3FM/BM

Bericht delen