Rick van Velthuysen terug op de radio
dinsdag 16 januari 2018

Rick van Velthuysen terug op de radio

Na een radiostilte van enkele maanden keert Rick van Velthuysen terug op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 is vanaf 1 juni in de ochtendspits te beluisteren op verkeerszender Traffic Radio. Van Velthuysen gaat tussen zeven en negen uur luisteraars door de spits loodsen in Traffic Radio LIVE! 

“De afgelopen maanden heb ik in alle rust mijn eigen toekomst geschetst. Daarbij bleef de radio voor mij lonken. Good old FM is voor mij daarbij zeker niet uitgesloten, maar online is uiteindelijk toch dé toekomst en het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Aan het begin van deze eeuw maakte ik op Radio 538 WeekendRick en MiddenInDeNachtRick en daarbij benutte ik alle geboden online-mogelijkheden. De voorbije jaren heeft online bij mij helaas nogal stilgelegen maar Traffic Radio bood mij weer een serieuze en professionele kans, waarbij mij alle vrijheden geboden werden en zij het niveau ‘liefdewerk oud papier’ nu eens overduidelijk willen ontstijgen. Dat geeft mij voldoende vertrouwen om iedere ochtend weer met veel plezier mijn wekker te gaan zetten”, aldus Rick van Velthuysen.

Lars Schotanus directeur van YPCA, De Radiofabriek: “Het is voor ons in alle opzichten een grote stap dat wij dit radio-icoon aan ons hebben kunnen binden. Daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op! Ik ga ervan uit dat wij met deze radio comeback heel veel trouwe Rick-fans weer blij gaan maken met zijn aanstekelijke enthousiasme. Voor ons als verkeersstation is het een mooie bijkomstigheid dat Rick alle snelwegen en kilometerpalen in heel Nederland zo’n beetje uit z’n hoofd kent”.

Bron: YPCA/BM

Bericht delen