dinsdag 16 januari 2018

Rick van Velthuysen deze zomer bij NH Radio

Dj Rick van Velthuysen gaat deze zomer aan de slag bij NH Radio. Hij gaat vier zaterdagen achter elkaar het programma ZomerRick maken voor het radiostation dat zich richt op luisteraars uit Noord-Holland.

De eerste uitzending is 24 juni. In ZomerRick draait Van Velthuysen twee uur lang muzikale en zomerse herinneringen van luisteraars.

De oud RadioRing-winnaar is daarmee, na zijn vertrek bij Radio Veronica vorig jaar, weer terug op de FM. Rick van Velthuysen begon zijn loopbaan bij de AVRO op Radio 3FM, en presenteerde jarenlang diverse programma’s op Radio 538 en Radio Veronica. In 2014 won hij de publiekspijs de Gouden RadioRing voor zijn radioprogramma Rick in de Morgen.

NH Radio stationmanager Arjan Snijders kijkt uit naar de samenwerking: “Rick is een vakman en zorgt voor de juiste energie op de zaterdag. Muziek- en nieuwszenders zijn er al voldoende in Nederland, met NH Radio vertellen wij echte verhalen waarmee we luisteraars raken.”

Rick van Velthuysen: “In de afgelopen periode heb ik op mijn gemak kunnen nagaan wat ik in de voorbije drie decennia allemaal op de radio heb uitgespookt, ik heb geleerd mijn traditionele denken over radio overboord te zetten. Een ontspannen gesprek bij NH Radio resulteert nu in een leuke en evenzo verrassende zomerklus.”

ZomerRick is te horen op NH Radio van 13.00 – 15.00 uur op zaterdag 24 juni, zaterdag 1 juli, zaterdag 8 juli en zaterdag 15 juli.

Bron: NH Radio/BM

Bericht delen