dinsdag 16 januari 2018

Radiostation geeft Oekraïense vrouw weg

Radiostation The Rock in Nieuw-Zeeland is in opspraak geraakt omdat het een nogal opmerkelijke prijs weggeeft. Luisteraars van het radiostation maken kans op een Oekraïense vrouw. Deze mogen ze zelf uitkiezen uit een catalogus.

In ‘Win a Wife’ maken luisteraars kans op een ‘potentiële buitenlandse vrouw’. Het enige wat ze hoeven te doen is via de website doorgeven wat ze de vrouw te bieden hebben. Hiervoor moeten kandidaten een hele lijst aan vragen beantwoorden. Zo wordt onder meer gevraagd hoeveel uur ze werken, hoeveel alcohol ze drinken, hoe hun droomvrouw eruit ziet, wat ze de vrouw te bieden hebben en wat de slechtste film is die ze ooit gekeken hebben tijdens een date.

Eind deze maand worden vijf finalisten uitgekozen die aan diverse tests worden onderworpen, waaronder een psychologische test. De uiteindelijke winnaar mag een Oekraïense vrouw uitkiezen. Tevens krijgt hij een verblijf van twaalf nachten in Oekraïne en zo’n 1.100 euro zakgeld. De reis wordt niet betaald.

De actie van het radiostation heeft al voor flink wat opschudding gezorgd. Het radiostation zegt geen huwelijk weg te geven. “De kandidaten bepalen uiteindelijk zelf of ze willen trouwen of niet.”

Bron: Radio.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen