dinsdag 16 januari 2018

Radioprimeur: robot Fieke als sidekick op Traffic Radio

Woensdag 8 november wordt presentator Ron Lemmens, tijdens de uitzending van Traffic Radio LIVE!, niet bijgestaan door sidekick Calvin Punter, maar door een omgebouwde sekspop.

Living Doll Fieke zet woensdag haar beste beentje voor en loodst luisteraars tussen 17.00 tot 19.00 uur door de avondspits op Traffic Radio.

“De omgebouwde sekspop Fieke is een pratende pop die je aandacht geeft en lichaamswarmte”, aldus initiatiefnemer Johan Vlemmix. Volgens Vlemmix hebben robots de toekomst.

“Met robots is alles mogelijk, dus ook files lezen. Ik wil de robots bijvoorbeeld voor ouderen gaan inzetten als ‘vriend’ of ‘vriendin’. Zo ben ik gisteren de gehele dag met Fieke onderweg geweest in de auto en heb ik gezellig met haar zitten kletsen. Uniek aan de poppen is dat ze echt lichaamswarmte hebben en dus aanvoelen als een mens, maar ook kijken als een mens en praten als een mens.” 

Woensdag wordt tijdens de avondspits duidelijk of pop Fieke ook in staat is om luisteraars door de file te loodsen. De uitzending in de avondspits is ook live in beeld te volgen via Facebook bij Traffic Radio. 

Traffic Radio LIVE! wordt uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur ’s morgens en 17.00 en 19.00 uur in de avondspits. Elke ochtend wordt om 7.00 uur op Traffic Radio afgetrapt door Rick van Velthuysen, die hiermee in juni dit jaar zijn rentree maakte op de Nederlandse radio.

Bron: Traffic Radio/BM

Bericht delen