dinsdag 16 januari 2018

Radio Veronica zendt vijf ochtenden uit vanaf de snelweg

Van maandag tot en met vrijdag gaat het Radio Veronica-programma Rick in de Morgen on tour om de filerijders van Nederland een hart onder de riem steken. Op de parkeerplaatsen van hotels maken dj Rick van Velthuysen en zijn team vijf dagen uitzending vanuit de Radio Veronica Truck. De locaties van de hotels zijn: de A12 bij Nootdorp (maandag), de A6 bij Almere (dinsdag), de A1 bij Hengelo (woensdag), de A12 Duiven (donderdag) en de A2 bij Vianen (vrijdag).

Tussen 06.00 en 09.00 uur is iedereen van harte welkom om een pitstop te maken bij de mobiele radiostudio en Rick van Velthuysen aan het werk te zien. Er is gratis koffie en iedere bezoeker maakt kans op diverse prijzen.

Rick van Velthuysen: “Filerijden is één van de meest zinloze en saaie dingen die er bestaan. De komende week maken John, Jurjen, Alex en ik hetzelfde door. We gaan voor dag en dauw in een vrachtwagen langs de snelweg zitten en komen drie uur lang niet meer van onze plek af! Het verschil: in deze truck zit een ingebouwde radiostudio en we gaan er een gezellige boel van maken.”

Bron: Radio Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen