dinsdag 16 januari 2018

Radio Veronica van start met Operatie 200

Radio Veronica en de Koninklijke Landmacht starten dinsdag met de grote landelijke actie Operatie 200. Een project ter ere van het 200-jarig bestaan van de Landmacht. Deze week vinden verspreid over het hele land 200 uiteenlopende projecten plaats.

Dinsdag wordt een volledig uitgerust militair basiskamp opgebouwd in Zwolle, waar de dj’s van Radio Veronica en de mannen en vrouwen van de Landmacht tot en met vrijdag verblijven. Vanuit het basiskamp trekken de militairen en de dj’s dagelijks het land in om operaties uit te voeren.

Zo knapt dj Lindo Duvall een basisschool in Den Velde op, zet dj Rob van Someren zich in voor de bewoners van een bejaardentehuis in Hilversum en bouwt Rick van Velthuysen een autismehuis in Zwolle. Er worden ook activiteiten naar het basiskamp zelf gehaald. Radio Veronica is de hele week live vanuit Zwolle te horen en doet daarnaast verslag van de verschillende operaties in het land.

Radio Veronica roept luisteraars op ook in actie te komen tijdens Operatie 200. Er zijn extra materialen, producten en mankrachten nodig om de vele projecten de komende week te laten slagen. Via Radioveronica.nl kunnen mensen zich hiervoor aanmelden.

Bron: Sky Radio Group/Broadcast Magazine

Bericht delen