dinsdag 16 januari 2018

Veronica en Landmacht samen in Operatie Victorie

Radio Veronica en de Landmacht komen samen in actie voor Operatie Victorie. De twee organisaties gaan zeventig maatschappelijke projecten aanpakken om te vieren dat Nederland zeventig jaar in vrijheid leeft. Gisteren kregen de dj’s van Veronica hun eerste militaire training.

Van 11 tot en met 13 mei zijn de militairen en dj’s van Veronica door het hele land te vinden om de projecten uit te voeren. Dat kan een opknapbeurt voor een verwaarloosd monument zijn, een bootcamp voor een sportteam of een verbouwingsklus bij een sportclub. Tot en met 14 maart kan iedereen projecten aanmelden via de website van Radio Veronica.

Luitenant-generaal Mart de Kruif, commandant Koninklijke Landmacht: “Zeventig jaar geleden hebben militairen voor onze vrijheid gevochten en op andere plaatsen in de wereld gebeurt dat nog steeds. Iedereen die een opdracht heeft die met vrijheid te maken heeft, kan ons inschakelen.”

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: “De Landmacht en Radio Veronica zijn er helemaal klaar voor. Omdat we in de actieweek alle hulp kunnen gebruiken, worden de dj-teams versterkt met BN-ers. Zo weten we zeker dat we van Operatie Victorie een succes gaan maken.”

Bron: Radio Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen