Radio.NL gaat verder als RadioWereld.NL
zaterdag 14 augustus 2021

Radio.NL gaat verder als RadioWereld.NL

De nieuwssite Radio.NL gaat vanaf nu verder als RadioWereld.NL, de naam waar het ruim 25 jaar geleden mee begon. “Maar we blijven gewoon het laatste medianieuws brengen”, aldus hoofdredacteur en eigenaar Martin Slijper.

“De naamswijziging is het startsein voor een grootschalige modernisering van de website, die momenteel nogal wat technische beperkingen heeft”, legt Slijper uit. “In eerste instantie verandert alleen ons adres, maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een geheel nieuwe site. Deze gaat waarschijnlijk na de zomer de lucht in.”

Aanvullen
De domeinnaam Radio.NL is overgenomen door radioportal Nederland.FM. “De bedoeling is dat er binnenkort een breed aanbod aan Nederlandse radiostations op te beluisteren is”, aldus directeur Jim Souren van Nederland.FM.

Martin Slijper: “De site Nederland.FM is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het populairste portal om live radio te luisteren. Ik ben er van overtuigd dat Radio.NL net zo’n groot succes gaat worden als het om radioluisteren gaat.”

RadioWereld.NL en Radio.NL gaan elkaar in de toekomst dan ook vooral aanvullen met nieuws op RadioWereld.NL en live radio op Radio.NL. Om dit te versterken gaat er samengewerkt worden tussen de twee websites.

Bron: Radio.NL/BM

Bericht delen