dinsdag 16 januari 2018

Radio Grand Départ op NPO Radio 1

NPO Radio 1 verslaat met Radio Grand Départ de start van de Tour de France, de ploegenpresentatie en de sfeer van het feest eromheen in de Domstad. Van donderdag 2 juli tot en met zaterdag 4 juli zendt de publieke nieuws- en sportzender live uit vanuit het Oude Postkantoor aan de Neude te Utrecht.

Felix Meurders, Lara Rense, Robbert Meeder, Ronald Boot en Tijs van den Brink presenteren het programma. Artiesten zoals Caro Emerald, Blaudzun en Davine zorgen voor livemuziek en tal van gasten zijn in de studio aanwezig.

NPO Radio 1 zendt Radio Grand Départ uit op donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli van 12.00 tot 14.00 uur (presentatie Felix Meurders en Lara Rense) en van 18.00 tot 23.00 uur (presentatie Robbert Meeder en Tijs van den Brink en op zaterdag Ronald Boot en Tijs van de Brink).

De uitzending van zaterdag 4 juli staat vooral in het teken van de officiële start van de Tour de France. Sportkenners en wielerliefhebbers schuiven aan bij de presentatoren in de studio en praten onder meer over hun favoriete Tourfragment.

Van zaterdag 4 juli tot en met zaterdag 25 juli van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 26 juli van 14.00 tot 20.00 presenteren Jurgen van den Berg en Robbert Meeder NOS Radio Tour de France.

Bron: NPO Radio 1

Bericht delen