dinsdag 16 januari 2018

Radio Centraal vestigt wereldrecord

Jeffrin Erkelens, deejay bij Radio Centraal, heeft zaterdagmiddag het wereldrecord radio maken verbroken met 188 uur. Radio Centraal is de lokale omroep voor de Zuid-Hollandse dorpen Bergambacht, Berkenwoude en Ammerstol.

“Radio maken is al sinds mijn jeugd mijn grote passie”, aldus Jeffrin Erkelens. “Als sinds mijn jeugd doe ik niets liever. Het begon jaren terug met een simpel studiootje thuis, maar het werd steeds groter. Ik probeer steeds weer een nieuwe uitdaging te vinden. En dit was natuurlijk wel het ultieme doel van iedere radiomaker.”

“Uiteraard wilde ik dit niet alleen voor mezelf doen”, vervolgt hij. “Daarom heb ik ook een goed doel aan deze actie gekoppeld. Met deze uitzending van 188 uur ging ik geld inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ziek zijn is voor niemand leuk, maar voor kinderen is het al helemaal geen pretje om soms maandenlang in het ziekenhuis te moeten liggen. Daarom wilde ik op deze manier een bijdrage leveren om het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.”

Tijdens de uitzending konden bedrijven hier een bijdrage aan leveren door de uitzending te sponsoren. Daarnaast kon iedereen voor een klein bedrag een plaat aanvragen en hiermee het Sophia Kinderziekenhuis sponsoren.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen