dinsdag 16 januari 2018

Radio 6 Soul & Jazz Awards stembus open

De stembus op radio6.nl voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards is woensdag geopend. Luisteraars kunnen tot en met 2 oktober stemmen op genomineerden en bepalen zo de winnaars van de jaarlijkse radioprijzen.

De Radio 6 Soul & Jazz Awards bestaan uit zeven categorieën: Beste Artiest Man, Beste Artiest Vrouw, Beste Groep, Beste Album, Beste Single, Beste Soul & Jazz Talent en Beste Live Act. Op radio6.nl staan de genomineerden waarop gestemd kan worden. De awards gaan naar de beste Nederlandse soul- en jazz artiesten, gekozen door de luisteraars.

Donderdag 3 oktober reikt Radio 6 de Soul & Jazz Awards uit. Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Sabrina Starke, Bo Saris en New Cool Collective treden op. De show in de Westerunie in Amsterdam wordt live op de publieke soul- en jazz zender uitgezonden. DJ Rudy Mackay presenteert de voor- en nabeschouwingen. De podiumpresentatie is in handen van Winfried Baijens. De awardshow is ook in beeld live op radio6.nl en Cultura24 te volgen. Voor meer informatie en genomineerden: www.radio6.nl.

Bron : Radio 6

Bericht delen