Radio 538 online best beluisterde station
donderdag 22 april 2021

Radio 538 online best beluisterde station

Ruim 2,2 miljoen keer werd de online stream van Radio 538 gemiddeld per week gestart in de periode 1 tot en met 28 maart. Dit is een stijging van 6 procent ten opzichte van de vorige maand en daarmee is 538 online voor de tweede periode op rij het best beluisterde radiostation van Nederland.

Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan respectievelijk op plek 4, 5 en 8. Alle radiostations van Talpa Network Radio samen zorgen voor ruim 6,7 miljoen streamstarts per week. Dat blijkt uit de meest recente rapportage NLO Streaming Audio Standaard.

In de maand maart stond Radio 538 in het teken van Win Met De Zin, luisteraars zaten aan de radio en digitale kanalen gekluisterd op zoek naar de stemmen van de vier bekende sterren om zo kans te maken op € 100.000. Op Radio 10 konden luisteraars luisteren naar de 80’s Top 810. Niet alleen het hoofdstation van Radio 10 wordt online goed beluisterd, maar ook drie verschillende themastations van Radio 10 zijn terug te vinden in de Top 25. Radio 10 60’s & 70’s hits is zelfs het best beluisterde themastation van Nederland.

Marc Adriani, Directeur Radio Talpa Network: “Het afgelopen jaar hebben we gezien dat de luisterplaats van veel luisteraars is verplaatst van de auto naar huis. Dat heeft gezorgd voor een verschuiving in de markt. Dat we met Radio 538 nu voor de tweede periode de nummer één positie hebben behaald in het NLO Streaming Audio Standaard zien we als een positief signaal. Met onze radiozenders en aanvullende themakanalen is ons doel om het grootste deel van Nederland te bereiken. We voeren hierin een portfoliostrategie. Mooi om te zien dat ook onze themakanalen terugkomen in de Top 25 van NLO Streaming Audio Standaard.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen