Radio 538 introduceert dagelijks 90’s-format
vrijdag 13 mei 2022

Radio 538 introduceert dagelijks 90’s-format

Nederland gaat weer massaal de deur uit en de verkeersdrukte is toegenomen. Nu het ritme na de coronapandemie weer is verschoven, wil Radio 538 er met een nieuw, dagelijks format in De 538 Ochtend voor iedereen in de file, net op kantoor of in hun thuisoffice zijn.

Vanaf maandag 16 mei trakteert de radiozender haar luisteraars daarom met 90’s @ 9:00 iedere maandag tot en met vrijdag op één uur lang de beste 90’s hits om de werkdag mee te beginnen. Het muzikale uurtje is onderdeel van De 538 Ochtend met dj’s Wietze de Jager en Klaas van der Eerden.

Wietze de Jager: “Als kind van de 90’s weet ik hoeveel goede muziek er gemaakt is dat decennium. Of je nou in de file staat, in je eerste meeting op kantoor zit of een muurtje staat te metselen: je begint je werkdag optimaal met één uur lang 90’s throwbacks!”

Klaas van der Eerden vult aan: “Ik heb veel mooie herinneringen aan de jaren 90 en eigenlijk elke hit uit dit muzikale tijdperk brengt me terug naar die memorabele tijd! De eerste keer naar de kroeg en uit volle borst meebleren met Wonderwall van Oasis of wegzwijmelen met de klassiekers van Volumia!. Het wordt een muzikale trip down memory lane!”

Elke vrijdagochtend zet dj Chris Deluxe van 09.00 uur tot 09.30 uur de 538-studio op z’n kop met De Wake-Up Call met Chris Deluxe waarin hij hits in de mix gooit. Ook deze mix staat vanaf nu in het teken van 90’s.

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen