Radio 538 heeft vernieuwde website
donderdag 28 februari 2019

Radio 538 heeft vernieuwde website

Radio 538 heeft donderdag een nieuwe site gelanceerd, waarmee de luisteraar dichterbij het merk komt. Zo is het live meekijken in de studio nu makkelijker en kunnen luisteraars vanaf nu hele radioshows, zoals De 538 Ochtendshow met Frank Dane of De Coen en Sander Show, terugluisteren.

Ook is het mogelijk om videocontent te bekijken, waaronder optredens, fragmenten uit de shows en afleveringen van 538 videoseries als Release Reacties en Lovers x Haters. Op basis van het artikel waar de bezoeker geïnteresseerd in is, biedt de site direct meer soortgelijke content aan.

De gebruikersvriendelijkheid is sterk verbeterd door een nieuwe zoekfunctie te implementeren en navigatie in het menu aan te brengen, waardoor bezoekers gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden. De radioplayer heeft een prominente en vaste plek gekregen op de site, waardoor bezoekers altijd kunnen luisteren naar Radio 538 of themazenders als 538 Non-Stop, 538 TOP 50 en Verrückte Stunde. Ook is het mogelijk om in de player actuele trackinformatie op te zoeken. De site is mobile first zodat bezoekers deze overal kunnen gebruiken.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen